Η Εταιρεία Υπηρεσίες Βασικές Κατασκευαστικές Αρχές Νέα
Αρχική Περιεχόμενα Επικοινωνία
Κατηγορίες
Κατασκευές
   Ολοκληρωμένες
   Photo Galleries
   Φάσεις Έργου
Ιδιωτικά Eργα
Διαθέσιμα Διαμερίσματα
   Κερατσίνι (1)
   Αστυπάλαια εξοχικές κατοικίες - Ν. δωδεκανήσου (1)
   Τακτοποίηση Αυθαιρέτων (1)
Διεύθυνση
Λέλας Καραγιάννη 28
Σχιστό Κορυδαλλού
Τ.Κ. 18122

Τηλέφωνα Γραφείου
210.4960914
210.4946155

Φάξ
210.4960914

Email
info@palatianos.gr

Find Us on Facebook
palatianos.gr » Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ο Παλατιανός Ρωσσέτος δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και της σύγχρονης κατοικίας από 1976 ως εργολάβος οικοδομών και επιβλέπων ιδιωτικών έργων, και από το 1989 ως κατασκευαστής πολυτελών διαμερισμάτων.

Κύριο μέλημα της εταιρίας του είναι ο πρωτοποριακός και λειτουργικός σχεδιασμός των έργων στο στάδιο της μελέτης, η συνεχής και λεπτομερής επίβλεψη στο στάδιο της κατασκευής σε συνδυασμό με τη χρησιμοποίηση άριστης ποιότητας υλικών, και η πώληση των κατοικιών στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή με τον πιο συμφέρων διακανονισμό, χωρίς να επιβαρύνεται ο χρόνος κατασκευής και παράδοσης. Διαφημιστές μας τα έργα μας και οι ήδη πελάτες μας.

Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση των κατασκευών της από πλευράς λειτουργικότητας, αισθητικής, στατικής επάρκειας και αντισεισμικής ασφάλειας, που επιτυχώς επιμελείται το τεχνικό γραφείο μας, το οποίο απαρτίζεται από ομάδα μηχανικών και συγκεκριμένα συνεργάζεται με τους Παλατιανό Κωνσταντίνο , Πολιτικό Μηχανικό (δομοστατικό) Πολυτεχνείου Πατρών, Παλατιανού Χρυσούλα , Αρχιτέκτων Μηχανικό Ε.Μ.Π. και τον Ζαφείρη Δημήτριο , Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό για τις μελέτες.

Τέλος, όλα τα στάδια των έργων μας εκτελούνται από μόνιμα εξειδικευμένα συνεργεία σε όλα τα στάδια των έργων. Αξίωσή μας είναι να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό, άνετο, και πάνω από όλα γερό, ανθεκτικό και σίγουρο.

Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε σαν να ήταν το δικό μας σπίτι…

 
Η Εταιρεία Υπηρεσίες Βασικές Κατασκευαστικές Αρχές Νέα
palatianos.gr - Copyright © 2007 - All rights reserved.
Powered By Global CMS v3.1